Skip to main content

Vrijwilligers buurtboerderij Eersel worden verwend!!

Afgelopen vrijdag heeft het bestuur van de buurtboerderij, geassisteerd door leden van de activiteitencommissie, de jaarlijkse barbecue georganiseerd voor haar vrijwilligers.. Voor het bestuur is deze barbecue hét moment om haar waardering, voor het vele werk dat de vrijwilligers verrichten, tot uiting te brengen.

Een heel groot aantal vrijwilligers,  vergezeld van partner en/of kinderen, nam deel aan het gezellige gebeuren. De barbecue werd verzorgd door De Keuken van de Kempen, het weer kon niet beter, kortom alle ingrediënten waren aanwezig om er een succesvolle avond van te maken.

Dit alles maakte de eetlust groot want aan het einde van de avond kon geconstateerd worden dat alles op was. Muzikale omlijsting gaf een aantal kinderen en volwassenen de gelegenheid hun zangtalent te laten horen en te zien. De nazit was geanimeerd en samen opruimen een fluitje van een cent.

Kortom voor iedereen een geweldig leuke bijeenkomst om op terug te zien en gezien het succes zal dit een jaarlijks terugkerende activiteit blijven.