Skip to main content

Toch nog even een Terugblik

In de 1e Hint van 2020 blikt het bestuur van de buurtboerderij kort terug op het afgelopen jaar. Het is een geweldig jaar geweest voor de buurtboerderij. Veel bezoekers en veel activiteiten, Als laatste hoogtepunt mag de officiële opening van de kerststal worden genoemd. Met steun van RABO
clubkascampagne kon een volwaardige kerststal gerealiseerd worden. Onder barre weersomstandigheden zijn een flink aantal vrijwilligers met de bouw aan de slag gegaan. Andere vrijwilligers hebben de aankleding op zich genomen en het resultaat mocht er zijn. Vrijdagmiddag 20 december j.l. was het zover en heeft onze pastoor de kerststal officieel geopend. Veel vrijwilligers en genodigden waren hierbij aanwezig, Tevens was er nog een andere verrassing. De vereniging ledenservice van de Zuidzorg bracht ons, volkomen onverwachts, een prachtige cheque van 1000 Euro te besteden aan onze vrijwilligers. Een zeer welkom geschenk dat ten volle besteed kan worden aan de vrijwilligers. Onder het genot van allerlei hapjes en warme glühwein en – chocolademelk (geschonken door de Jumbo) werden er kerstliederen ten gehore gebracht en was er een gezellig samenzijn.
Tot slot was er voor alle gasten en vrijwilligers een kerststukje, gemaakt door leerlingen van de Groote Aard. Het bestuur spreek bij deze haar grote dank uit aan allen die de buurtboerderij een goed hart toedragen en dit allemaal, niet alleen door financiële bijdragen, maar vooral door de inzet van de vele vrijwilligers, mogelijk hebben gemaakt. Het bestuur wenst u allen een heel goed 2020 en hoopt velen van u te zien op onze buurtboerderij.