Skip to main content

Sponsoring voor bedrijven

Waarom?

De Buurtboerderij en de Buurtvlindertuin verwelkomen ieder jaar ca. 16.000 bezoekers; van jong tot oud, met en zonder beperking, in groepen en alleen. Iedereen is welkom! Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door vrijwilligers. De Buurtboerderij is van dinsdag tot en met zondag tweemaal daags, 2 uren geopend en de toegang is gratis. Je kunt de hele dag gebruik maken van het pad rondom de Buurtboerderij om te genieten van de natuur en de dieren om je heen.

Tegenover de Buurtboerderij is in de WADI (overloop van water) een Buurtvlindertuin ontwikkeld. De Buurtvlindertuin is altijd toegankelijk voor bezoekers. 

De Buurtboerderij Eersel en Buurtvlindertuin kan alleen blijven bestaan door de bijdragen van onze sponsoren en bezoekers. Met de bijdrage van onze sponsoren kunnen wij operationeel blijven draaien [elektriciteit/voer/verzekering, etc.] en investeren in vernieuwingen.

Het is al mogelijk om sponsor te worden voor € 200 per jaar. Hogere bedragen zijn zeer welkom. Wij zorgen dan voor naamsbekendheid via vermelding van uw bedrijfsnaam met uw logo in het sponsoren-overzicht op onze website en plaatsing van uw bedrijfslogo op een bord bij de ingang van de Buurtboerderij’. Ook verzorgen wij voor sponsoren buiten de openingsuren een rondleiding bij de Buurtboerderij en in de Buurtvlindertuin.

Mocht je vragen hebben,
dan kun je contact opnemen met onze secretaris 

Ad Bierens
Tel 06-51991258
of stuur een mail naar: secretaris@buurtboerderijeersel.nl

Sponsoren in de vorm van materialen die we kunnen gebruiken op de Buurtboerderij is ook mogelijk!