Skip to main content

Koninklijke onderscheiding voor Willy Timmermans

Vrijdag 26 april ging de vlag uit op de buurtboerderij. Het was feest!
En wat voor feest. Het bestuurslid Willy Timmermans, tevens projectleider bij de bouw van de buurtboerderij en nu nog onze technicus,  had een koninklijke onderscheiding gekregen.
Willy was om 9 uur ’s morgens naar het gemeentehuis gelokt. Hij wist nergens van, had ook geen enkel vermoeden en was compleet verrast toen hij daar arriveerde en hoorde dat hij een koninklijke onderscheiding zou ontvangen. Te midden van familie en een klein aantal andere genodigden  memoreerde burgemeester Vos Willy’s verdiensten; wat had en nog steeds doet Willy allemaal voor de Eerselse samenleving. De voorzitter van het bestuur gaf aan dat deze onderscheiding ook een uitstraling geeft naar alle geweldige vrijwilligers die zorgen dat het op onze buurtboerderij allemaal goed verloopt.
Na afloop van de bijeenkomst op het gemeentehuis werd iedereen uitgenodigd om naar de buurtboerderij te komen. Alle vrijwilligers en vele anderen hadden een dag te voren een berichtje gehad van het heugelijke feit en werden uitgenodigd om Willy persoonlijk te komen feliciteren. Daar werd druk gebruik van gemaakt. De koffie en de vlaai vonden gretig aftrek. Ja en Willy was het stralende middelpunt.