Bekijk hier alle actuele activiteiten

Oktober en Buurtboerderij Eersel werken weer samen tijdens Burendag 2022 op 24 september!
Op zaterdag 24 september is het in Nederland Burendag. Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd. Oranje Fonds: “Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.” 

Samen muzikaal ”BUURTEN”
Tijdens Burendag organiseren Oktober en de Buurtboerderij Eersel in de ochtend van 11.00 tot 12.00 uur een leuke, muzikale “burentocht” door de mooie Buurtvlindertuin, de Buurtboerderij en rond de woningen en het restaurant van Kerkebogten.  

Tijdens deze tocht kun je op meerdere plaatsen genieten van livemuziek en kan er zelfs meegedaan worden met het maken van muziek.  Je luistert onderweg naar de muziek van een gitarist, 2 accordeon spelers, het Ouderenkoor en Harmonie de goede Hoop.  Je kunt rekenen op veel gezelligheid en een lekkere versnapering.  

Je bent van harte welkom om mee te komen lopen. Vanaf 11.00 uur op het terras van de locatie Kerkebogten van Oktober, Gebint 70.

Iedereen die het leuk vindt om deze muzikale tocht te lopen en/of kennis te maken met Oktober en de Buurtboerderij Eersel is van harte welkom! 


Herfst activiteit | 8 oktober 2022
Op zaterdag 8 oktober tussen 14.00 – 16.00 organiseert Buurtboerderij Eersel een herfst activiteit! 

Programma van deze middag:

  • Maak je eigen dierenmasker!
  • Doe mee met een te gekke dierenbingo en misschien win jij wel een prijs!
  • Altijd al een glitter tattoo gewild?

Daarnaast zijn er weer de bekende en overheerlijke Oma’s wafels. Vers gebakken en met liefde gemaakt! Tegen een kleine vergoeding kun je een lekkere wafel halen, of neem er mee voor thuis! 

Uiteraard zijn de Buurtboerderij- en Buurtvlindertuin Eersel open tijdens de activiteit en kun je de dieren bewonderen.

De activiteiten zijn gratis en we hopen ook dit keer weer veel vrolijke gezichtjes te zien!

Buurtboerderij Eersel

HOUTWAL 10
5521 EERSEL 

Contact

Voor algemene vragen: 
secretaris@buurtboerderijeersel.nl

Privacy beleid