BUURTBOERDERIJ EERSEL WINT 1e PRIJS

.

Zaterdagmorgen 9 maart ging een delegatie van het bestuur van de buurtboerderij met hoog gespannen verwachtingen richting ING bank in Eindhoven (Woensel).

De einduitslag van de, door de ING georganiseerde, landelijke actie HELP NEDERLAND VOORUIT werd deze ochtend bekend gemaakt. Zoals al eerder vermeld was de buurtboerderij, samen met 4 andere organisaties in onze regio, uitgekozen om , middels een per mail op de buurtboerderij uitgebrachte stem, mee te dingen naar een cheque van minimaal 1000€ oplopend tot maximaal 5000 €. Hoeveel stemmen zouden we hebben verzameld? Bij de tussenstand een paar weken geleden stonden we op de 1 e plaats, maar ja dat zegt nog niets. We werden gastvrij ontvangen en elke organisatie moest zich kort presenteren. Het is mooi om te horen wat voor geweldig leuke en mooie initiatieven er elders zijn die een positieve bijdrage te leveren aan onze samenleving. De uitslag was spannend, er werd uiteraard begonnen met degene die de minste stemmen had behaald. Wij bleven over bij de laatste 2. Ook de medewerkers van de ING wisten niet wie de winnaar was; de uitgebrachte stemmen warenop landelijk niveau geteld. Toen was het moment daar en bleek de buurtboerderij met 982 uitgebrachte stemmen de grote winnaar te zijn en mochten we de cheque van 5000€ in ontvangst nemen. Een grote wens van het bestuur kan dus in vervulling gaan. Een voor rolstoelen, rollators en kinderwagens toegankelijk pad helemaal rond de boerderij kan nu worden gerealiseerd. We hopen zo spoedig mogelijk met de werkzaamheden te kunnen beginnen.

Heel, heel veel dank aan alle mensen, organisaties, buurten, scholen enz. in Eersel en elders die onze buurtboerderij hun stem hebben uitgebracht. We gaan er iets moois van maken!

Buurtboerderij Eersel

HOUTWAL 10
5521 EERSEL 

Bestuur

Privacy beleid